9.3.11

què té el saragossa que no tingui l’arsenal?

8 de març dia de les dones
per què és el 8 oi?
per un moment, veient la llotja del camp nou el dissabte dia 5 vaig creure que havien avançat la celebració sense avisar-me.
però no.
malgrat dissabte una part de la graderia desprenia un inusual olor a barreja de perfums, el dia de la dona continua sent el dia 8, és a dir, dimarts.
dimarts dia 8, casualment el dia en que el barça ha jugat contra l’arsenal un dels partits més trascendentals de la temporada.
per què la presidenta del parlament accepta el xantatge mediàtic i es presta a fer teatre juntament amb un seguit d’altres dones per commemorar una data el dia que no toca?
que potser els dirigents de la fifa, la uefa i la real federación són els més representatius per convidar-los a la llotja ocupant el lloc que haurien d’ocupar les dones?
en definitiva, qui és el responsable d’aquest “apañu” patètic?: el barça? les dones? els homes? els mitjans de comunicació? el parlament? la razón? chiquito de la calzada?
“en barselona, teiatro del bueno”
quina vergonya!
“no hase falta desir nada más”.

–––
text: nora
imatge: www.elpunt.cat
gràcies nora, per la teva col·laboració.

3 comentaris:

  1. Abans de res, moltes gràcies nora per la col·laboració i felicitats per l'escrit.

    I pel que fa al text, totalment d'acord amb tu. Patètic tot plegat. Tot i que crec que la "celebració" d'un dia com aquest ja és bastant trist com a concepte. Que vol dir, llavors, que com el 8 de març és el dia de la dona la resta de dies ja no ho són? Millor que entre tots en posem en serio a pensar que caldria canviar perqué arribi el dia en que no calgui "celebrar" cap dia de la dona. Potser llavors tot serà més normal i, sobretot, menys teatrero.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord, però encara és més patètic pensar què és "el dia de la dona treballadora". Però què vol dir això? que la resta de dies ens gratem la panxa? o què ens feliciten per treballar bé i no equivocar-nos en les nostres obligacions?.
    Seria més correcte celebrar el dia de la dona treballadora amb el compromís que no hi haguessin dones a l'atur, això sí que seria una bona celebració. I per descomptat, el 9 de març "el dia de l'home treballador" amb els mateixos compromisos.
    Vinga! quina vergonya......, com des de fa segles, ens intenten donar "uns anísos" sense saber que nosaltre, les dones, tenim la patent.

    ResponElimina
  3. La "G" i la "O"

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...