27.5.11

xampinyons league














la passada setmana, i en un conegut hotel de londres, l'empresa catalana delatierre, elaboradora de productes vegetals, va presentar una novetat gastronòmica mundial: han creat una varietat de xampinyó en commemoració de la final de la champions league que es disputarà aquest proper dissabte a la capital anglesa.
la novetat d'aquesta varietat, a banda de la gràfica commemorativa que cada xampinyó porta inclosa al barret, és una subtil aroma a crema catalana que els creadors d'aquesta petita delicia han definit com a bouquet d'aromes quatribarrat estrellat.
a data d'avui, les comandes provinents d'arreu del món estan fent que l'empresa s'estigui plantejant obrir línia aèria pròpia per poder arribar a temps a tots els comensals que esperen poder gaudir d'aquesta delicatessen el més aviat possible.
de ben segur, els tastadors de les novetats gastronòmiques d'arreu del món gaudiran, a més d'un excel·lent partit de futbol, d'un producte tant sorprenent com saborós.
bon profit!


4 comentaris:

  1. Ho trobo P A T E T I C, és com voler fer-te un animal de companyia que olori bé, que no cagui i que surti amb el pel a franjes blau-granes.
    Perque els xampinyos fins ara, amb el temps ja veurem, no poden parlar ja que seria interessant escoltar la seva opinió com a èsser viu que són.
    De fet va començar Mikel Jackson a mutar i ara són els pobres xampinyos. Ja veurem con acaba això.
    Jo aconselleria als grans inventors culinaris que si volen aromes de crema catalana que se les fotin per sobre, com a crema nutritiva i si volen estrelles per als esdeveniment propers, que se les tatuin a on vulguin, però que no juguin a ser inventors de la natura. La natura ja està inventada i ha funcionat sempre, mentres s'ha sentit respectada per la nostra part. Entre d'altres coses, perquè els fongs existien abans que nosaltres....., els racionals humans.

    ResponElimina
  2. Comercial Delatierre30 de maig, 2011 10:42

    Senyoreta Hania.
    No cal que s'enfadi tant!
    Nosaltres només fem investigació i innovació per a fer possible un canvi en la cuina tradicional i contribuïr a que la cuina catalana segueixi sent líder mundial.
    No pretenem reinventar la natura.
    Salutacions i bons aliments.
    Atentament: Departament Comecial Delatierre.

    ResponElimina
  3. Sr. Delatierre, possible parent llunyà dels Delapierre, gràcies per la seva resposta, només puntualitzar dues coses:
    En primer lloc, el meu comentari no va ser escrit amb enfado sinó amb indignacio, això si, sempre amb un somriure.
    En segon lloc, crec que la cuina catalana, te prou base, qualitat i tradició, entenen com a tradició allò que no accepta canvi, com per ser valorada per tot aquell comensal que aprecii l'excel·lència en lo senzill.
    Per acabar, comentar que ja suposo que no tenen cap pretenció de reinventar la natura, ja que aquesta no accepta plagi.
    Salutacions i sans aliments.
    Atentament: Una enamorada del color i el sabor dels xampinyons.

    ResponElimina
  4. Comentaristasensefronteres06 de juny, 2011 17:41

    Veig les estrelles!!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...