8.6.11

formatgxec

















la darrera estupidesa del món mundial: la nova proposta gastronòmica de delatierre: formatgxec
per a agents de borsa casposos, banquers sense escrúpols, i demés quadrilla de vàndals de l'àmbit financer que collen als seus clients..., arriba el formatge que els farà sentir com uns autèntics imbècils del diner.

4 comentaris:

  1. Pues a mi me gusta. En casa lo consumimos a menudo. Lástima que sea un producto catalán, que si no, seria perfecto. Vosotros no lo valorais porque sois una pandilla de reaccionarios… pero va de muerte para acompañar la pasta. Probadlo y ya me direis.

    ResponElimina
  2. Vigileu amb la varietat formatxec en blanc… que de vegades pot donar mls de ventre…

    ResponElimina
  3. Pensava que els xampinyos era la barbaritat més bàrbara. Però veig que aquests Delatierre es superen cada vegada més.
    Només tres coses (tres només?):
    1. La gent que toca molts diners en forma de taló bancari, metàl.lic..., acaben munyint la vaca (s'enten vaca com a qualsevol mamífer)ben munyida fins deixar-la totalment escurada.
    2. Delatierre vigileu, que hisenda tot s'ho menja!
    3. Al menjar-te un entrepà de formatgxec en números vermells, et deu agafar una orticària amb unes favasses més vermelles que els propis números. Però ja se sap, a qui li piqui que es grati...
    Botín una pregunta, aquest formatge acompanya millor la pasta de color verd "d'espinacs" o la violeta de "remolatxa"?.

    ResponElimina
  4. A la respuesta a tu pregunta Hania, debo admitir que apenas hago uso de la pasta de color verde. Soy consciente de su existencia pero no acostumbro a consumirla más allá de ligeros aperitivos informales. En mi ambiente generalmente se tiende más al uso de la de color "remolatxa", como le llamais vosotros. És cuestión de paladares, ya me entiendes.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...