6.10.10

eurotoros

el pp portarà a l'eurocambra i als tribunals la prohibició dels toros a catalunya

alicia sánchez camacho diu que s'ha compromès fermament amb una “catalunya de les llibertats” com a eix del seu programa electoral.
“nosaltres el que farem és utilitzar qualsevol instància en defensa de la llibertat i d'una tradició i una cultura compartida entre Catalunya i Espanya.”

–––
avui + el punt
edició digital 6 d'octubre de 2010

10 comentaris:

  1. La mare que la va parir…

    ResponElimina
  2. Una tradició de fa temps entre Catalunya i Espanya, va ser "la crema de bruixes"; se li podria proposar a la Sra. i segur que surtiria escalfadeta.

    ResponElimina
  3. Hola,
    anava a fer un comentari en aquest blog, com ho faig habitualment en d'altres, perquè per a mi els blogs són una manera de comnunicació oberta entre les persones que es coneixen o encara millor si no es conèixen perque d'aqueta manera, la comunicació es fa més oberta i espontània, sense saber quina cara ni sexe, té la persona que hi ha al darrera.
    Però en el teu blog no faré cap comentari, els havia fet, pero no m'agrada que no es publiqui en el mateix moment que jo ho penso, ho escric i ho envio. I tu?
    Potser no vols publicar allò que a tu no t'agrada (això és censura), o tens por de que algú faci publicitat (això és un risc que s'ha de còrrer); o senzillament ets un/a manipulador/a, dubtós/a, suspicàs, reservat/a, escèptic/a, recelós/a, insegur/a, pusilànim/a, egocèntric/a, prudent, o simplement ets un cagat/a.
    Si tens la valentia de publicar aquest comentari meu, només potser aleshores, hauré de rectificar en la meva opinió sobre tu.
    Mentestant no fare cap comentari en aquí, perquè jo, al contrari d'altres persones, no tinc res a amagar.

    ResponElimina
  4. Hola Anònim,
    Abans de res, gràcies per participar al bloc. Com veuràs, hem publicat el teu comentari sense problema. I no hauries de ser tan mal pensat home (o dona)! De fet, tot el que dius que som, ho som i molt pitjor, però t'equivoques en lo de la censura. L'explicació és molt més senzilla del que puguis imaginar. Simplement es que hem d'admetre que tenim el bloc una mica deixat de la mà de Déu (entenent Déu com una figura metafòrica). Això és fàcilment comprovable veient la freqüència i quantitat d'entrades. I desconec si has deixat més missatges que no hem publicat però pel que sembla aquest és d'ahir mateix. Potser tampoc n'hi ha per tant, no? Tot i així, si decideixes seguir llegint-lo de tant en tant estarem encantats i agraïts de rebre (i publicar) les teves opinions.

    ResponElimina
  5. Bé, gràcies per la resposta, tenia els meus dubtes.
    Ja que dius que sou tot el que us dic i més, no ho puc retirar sino al contrari ho reafirmo. El que si afegiré, és que també hi ha una part de valentiaa i bon humor per la vostre part.
    I feu molt malament de deixar les coses en mans extranyes. El que es té s'ha de cuidar, perquè fent-lo, cuides la comunicació, part imprescindible de tot èsser humà (aquí m'ha sortit l'any de filosofía que faig fer).
    Bé, "si publiqueu" qualcom nou, i m'ho miro, potser aleshores podré continuar participant....

    ResponElimina
  6. Doncs així, tot en ordre. Veus com no era tan complicat? De totes maneres, sense cap ànim de crítica, ans el contrari, perquè no apliques els teus coneixements de filosofia i et prens les coses amb menys susceptibilitat? No sé, es com si per tardar a publicar un comentari –que com ja et vam dir, agraim molt– haguèssim assassinat algú. Bé, sigui com sigui, esperem poder llegir-te de nou més endavant i mentrestant mirarem de fugir de polèmiques absurdes i, com tu mateix dius, prendre'ns les coses amb bon humor.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  7. No parlem d'assassinats, que sóc molt susceptible, tampoc de filosofía (només vaig tenir cor per fer un curs), parlem de comunicació i bon humor, que en definitiva és part important del motor que ens mou.
    Fins aviat, reservoir!

    *I mentres tant....a esperar que s'accepti el comentari....,té nassos tot plegat...,ei! però de pallasso!

    ResponElimina
  8. Ted Isdead, sóc en Tenzin, un seguidor vostre. No sé si accepteu col.laboracions puntuals, però em va passa un cosa tan "de puta pena" que te l'explico, tant si queda entre nosaltres o decideixes publicar-ho (això ho decideixes tu i jo accepto la teva decició).

    L'altre dia vaig passar per un oficina de correus i vaig entrar a comprar uns segells (sempre m'agrada tenir i de vegades costa trobar estancs).
    Després de fer la cua pertinent... li toca per fi a la senyora de davant meu que volia fer un enviament a un altre país. Després d' informar-se dels preus del enviament normal, urgent, certificat i demés, es va decidir. Quan ja havia pagat i a punt de marxar, li pregunta ella al funcionari de correus:

    -Cuando llegará?

    Resposta del funcionari de correus:

    -Cuando Dios quiera.

    En aquell moment vaig pensar no "anem massa bé".

    Em toca el meu torn i li demano els segells; ell s'aixeca, busca en armaris, obre i tanca calaixos, busca a sota de sobres i demés papers, i fins i tot es pren la molètia de preguntar al seu company. Torna i em diu:

    -No tenemos, se nos han acabado y aun no han traido.

    Va ser aleshores quan vaig assegurar que "NO ANEM PA BÉ"

    ResponElimina
  9. Hola Tenzin, gràcies per seguir-nos també al Reservoir Blocs. Abans de res t'hem de demanar disculpes per no haver-te contestat abans. I es que, com ja hauràs llegit en un comentari anterior, la veritat és que aquest bloc el tenim una miqueta aparcat, i ens costa més anar incluint temes. Però de totes maneres, mentre no decidim que fem, la resposta a la teva pregunta és: evidentment que si! Totes les col·laboracions seràn sempre benvingudes i, tot i que com comprendràs també et direm que abans hauriem de valorar si els continguts propossats s'ajusten o no al perfil del bloc. En el cas que ens expliques, evidentment s'ajusta com dius a l'etiqueta "de puta pena" així que cap problema. I per publicar-lo tenim 2 opcions: tu mateix pot desenvolupar el text i fer-nos-el arribar al correu estictartar@gmail.com, o si vols que posem directament el que ja ens envies, doncs així ho farem. En qualsevol cas, t'agrairem que ens deixis la teva decisió en un comentari mateix, per tal de saber si optem per una via o l'altre.
    I com t'he dit abans, moltes gràcies per l'aportació i disculpa el retard en la resposta.

    ResponElimina
  10. Gràcies Ted Isdead.
    Jo crec que l'escrit és tal qual el que em va succeir, per tant la redacció és la que hi ha, treient ,és clar, el pàrraf inicial, a on te comento personalment el propòsit d'exlicar-te el fet.
    Gràcies i fins un altre!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...